Tijdens de co-creatie inloopavond op donderdag 11 oktober nemen we je graag mee naar Lof & Loof. We vertellen meer over het plan, de verschillende woningtypen, de beoogde architecturen en bijbehorende prijsindicaties. Daarnaast horen we graag jouw reactie op dit project m.b.t. bijvoorbeeld duurzaamheid of SMART producten etc.

De inspiratie van de Lof & Loof woningen is een gelukkige en gezonde leefomgeving. Hierdoor is er gekozen voor veel glas aan de straatzijde, serres en veranda’s, zo ontstaat een goed contact met de straat. De insteek is om de woningen straks te bouwen middels het Dampopen principe, hierdoor ontstaat een gezonder leefklimaat.

Bekijk hier een filmpje over co-creatie en wat het inhoudt.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 25 september 2018
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling