Met de uitontwikkeling van een plan worden de woningen gefinetuned en steeds verder in detail uitgewerkt, ook op gebied van gezond- en duurzaamheid. De woningen in Lof en Loof worden erg duurzaam. Zo zijn ze niet aangesloten op het gas, maar op een lokaal warmtenet van HVC. Hiermee draag je mee aan een schonere toekomst! Natuurlijk hebben ze ook een erg laag energieverbruik dankzij perfecte isolatie. Zo ben je meteen helemaal klaar voor de toekomst!

Bij Lof en Loof wilden we zelfs nog een stap verder gaan door dampopen woningen aan te bieden. Dit is een innovatieve toepassing waarbij je huis als het ware ‘ademt’. Jammer genoeg bleek dit een stapje te innovatief, de toepassing is nog niet rendabel. Wel kan je straks optioneel verschillende extra duurzame toepassingen kiezen. En met behulp van de toegepaste SMART technologie zijn de woningen net iets slimmer dan de normale nieuwbouwwoning. Bijvoorbeeld de slimme rook en CO2 melder, waardoor je altijd op de hoogte bent van o.a. de luchtkwaliteit in jouw huis.  

Over dit bericht

  • Geplaatst op 4 april 2019
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling