We hebben goed nieuws:  26 juni gaat Lof & Loof in verkoop! Ben jij ook gegrepen door de landelijke sfeer en rijke detaillering van de woningen in Lof & Loof? Zet 26 juni dan in de agenda!

Start verkoop

Op woensdag 26 juni, circa 17:00 uur start de online verkoop van de 39 prachtige woningen van Lof & Loof. Vanaf deze datum staat alle verkoopdocumentatie online en kun je inschrijven op jouw favoriete woning(en). Je ontvangt op 26 juni een nieuwsbrief met daarin een unieke inschrijflink om de inschrijving te starten. Op de website lees je hoe het inschrijven en toewijzen werkt. 

Meet en Greet

Heb je je al verdiept in de woningen op de website, maar heb je specifieke vragen of wil je ons graag persoonlijk spreken? Op woensdag 3 juli ontmoeten we je graag bij de Meet en Greet in Cascade. Tijdens deze avond kun je de prachtige brochure ophalen, worden de verschillende woningtypen gepresenteerd en zijn alle partijen aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. We nemen je mee door het nieuwe Appellaantje en laten je graag alle details en bijzonderheden zien van de 6 woningtypen. 

Wanneer: woensdag 3 juli van 19:00 tot 20:30 uur
Waar: Cascade, Hoge Kade 50, 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

Gratis hypotheekadvies

Interesse in Lof & Loof, maar is het nog niet duidelijk wat je financiële ruimte is? Daar helpt onze verkopend makelaar Wisse Makelaardij & Hypotheken je graag bij! De financieel adviseurs van Wisse Hypotheken bieden je gratis advies. Hierbij krijg je inzicht in hoeveel je kunt lenen en wat de geschatte maandlasten gaan worden.
Ook als je nog niet zeker weet of je wilt inschrijven op een woning ben je van harte welkom. Voor een afspraak kunt je naar Wisse hypotheken bellen op 078-6840292. Ook tijdens de Meet en Greet zal er een adviseur aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden.

Graag tot de Meet en Greet op woensdag 3 juli!

Over dit bericht

  • Geplaatst op 6 juni 2019
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling