Omgevingsvergunning aangevraagd
Voor ieder nieuwbouwproject wordt een omgevingsvergunning aangevraagd, zodra deze is verleend, is er een akkoord en mag het geplande project ook gebouwd worden. Meestal verloopt dit traject soepel, omdat Gemeente, aannemer en projectontwikkelaar al op de hoogte zijn van het project en de omwonende ook meegenomen zijn in de plannen.   
De omgevingsvergunning voor Lof en Loof is eind juni aangevraagd. Naar verwachting is deze medio november onherroepelijk, waardoor we goed op planning liggen voor start bouw in december!

Meer en Minderwerk opties
In Lof en Loof zijn verschillende aanpassingen aan de standaardwoning mogelijk. Denk hierbij aan een uitbouw, dakkapel, openslaande deuren naar de tuin en nog veel meer. Sommige van deze opties zijn standaardopties en al uitgewerkt op tekening en prijslijst. Deze standaardopties met prijslijst kun je hier vinden.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 3 september 2019
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates