Er is weer veel gebeurd in project Lof en Loof. Binnen 6 maanden na start verkoop, is maar liefst 85% van de woningen verkocht en is de bouwvergunning verleend. In deze nieuwsbrief lees je hier alles over en meer.

Vergunning verleend!
Vorige week is de omgevingsvergunning voor Lof & Loof verleend. Naar verwachting is de vergunning medio januari onherroepelijk. Dit betekent dat dan aan alle opschortende voorwaarden zijn voldaan en de start van de bouw in zicht komt!

Geen stikstof
In de media wordt veel gesproken over de stikstofproblematiek en de gevolgen voor nieuwbouwprojecten. Inmiddels is bekend dat de stikstofberekening van Lof en Loof op 0 uitkomt en er dus geen toename van stikstof is in natuurgebieden door de realisatie van dit project. Hierdoor kunnen we voortvarend verder, goed nieuws dus!

Royaal wonen
Er zijn nog maar vijf woningen te koop! Wil jij ook in Lof en Loof wonen? Een paar woningen hebben standaard een uitbouw gekregen. Hierdoor heb je opeens een twee-onder-een kap van maar liefst 162 m2 of een Herenhuis op de hoek van 190 m2, een zee aan ruimte!
Wil je weten hoe het Herenhuis eruit ziet met een extra 2.40 meter zijuitbouw? Neem dan contact op met Wisse Makelaars. Of klik hier voor meer informatie. 

Wist je dat?…
Hendrik-Ido-Ambacht is een dorp in Zuid-Holland en ligt in de gelijknamige gemeente. Voor de fusie met Sandelingen-Ambacht in 1855 heette de gemeente Hendrik-Ido-Schildmanskinderen-Ambacht en de Oostendam. Lees verder.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 2 december 2019
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling