Volledig klaar voor de toekomst DUURZAAM, GEZOND & SLIM!

Appels plukken voor de deur, de weidsheid van het landschap in de directe omgeving. Binnen wordt buiten! Wonen in Lof & Loof is in alle opzichten een gezonde keuze, waarbij ook een slim en comfortabel huis met een constante temperatuur en een goede ventilatie hoort. Helemaal klaar voor een duurzame toekomst zonder aardgas. De woningen in Lof & Loof worden standaard aangesloten op het warmtenet van HVC. Met warmte van HVC Kringloop Energie draagt u maximaal bij aan een schonere toekomst.

EEN NOG GEZONDER HUIS?

In Lof & Loof bieden we talloze opties en mogelijkheden om nog gezonder én duurzamer te wonen in deze landelijke omgeving.

PV-PANELEN

Bij bepaalde woningen kun je het energiegebruik van jouw woning verder verlagen door te kiezen voor extra zonnepanelen. Daarmee verlaag je de energieprestatiecoëfficiënt (EPC) en ben je duurzaam bezig!

FIJNSTOFFILTER

Nederland is een dichtbevolkt land met veel verkeer. Ondanks het feit dat je landelijk woont is er fijnstof aanwezig in de Randstad. Met een extra fijnstoffilter in je huis zorg je dat luchtvervuiling buiten blijft terwijl er wel volop kan worden geventileerd. Het filter wordt namelijk gemonteerd in het kanaal dat verse lucht van buiten naar de woonruimte brengt. Het filter beschermt tevens tegen virussen, bacteriën, pollen en schimmels, waardoor de lucht in huis gezond en schoon is.

LUCHTBEVOCHTIGER

Een extra luchtbevochtiger in het ventilatiesysteem regelt de vochtbalans van de lucht in je huis, ook op dagen wanneer de buitenlucht extreem droog is. Dit voorkomt prikkende ogen of geïrriteerde slijmvliezen en beschermt ook kostbare muziekinstrumenten, kunstwerken en houten vloeren. De luchtbevochtiger werkt volledig automatisch aan een gezonder binnenklimaat. Volledig klaar voor de toekomst!

GROEN DAK OP BUNGALOW

De daken van de bungalows zijn geschikt gemaakt voor de aanleg van een sedumdak. Hierop kan beplanting (mossen en vetkruid) worden aangelegd, dat zorgt voor de regulering en opvang van hemelwater. Bij een flinke plensbui, vangt het dak veel van het hemelwater op, en geeft het daarna langzaam weer af aan de buitenlucht. Een duurzame oplossing binnen de bebouwde kom!

Smart

De woningen in Lof & Loof zijn handig ingedeeld en voorzien van nuttige installaties, waarmee je woning nog slimmer en comfortabeler wordt.

ZELFLEERENDE THERMOSTAAT

Een smart thermostaat is zelflerend en regelt op basis van gegevens uit het verleden de temperatuur in je huis en het gunstigste stookgedrag. Uiteraard kun je dit naar wens bijstellen via een app of op de thermostaat zelf.

STOPCONTACT MET USB-AANSLUITING

In je woning in Lof & Loof is standaard een wandcontactdoos met USB-poort in de keuken aanwezig. Handig, want zo kun je het snoertje van de apparatuur direct aansluiten en hoef je niet meer met stekkers door het huis om alle apparaten op te laden. Wil je meer wandcontactdozen uitrusten met een USB-poort? Dit kun je bespreken met onze verkoopadviseurs.

LED-BUITENVERLICHTING

Aan de voorgevel plaatsen we LED-buitenverlichting voorzien van een schemerschakelaar. De verlichting gaat automatisch aan zodra het donker wordt en gaat weer uit zodra het licht wordt. Je hoeft dus niets in te stellen of aan te passen. Gemakkelijk, duurzaam én veilig.

INHOME CONNECTIVITY

Je eigen bedrijf of werkplek thuis bereiken via the Cloud? Zonder buffertijd een film kijken op Netflix en eindeloos muziek streamen? Met InHome Connectivity heb je overal een perfecte internetverbinding. De woning in Lof & Loof krijgt standaard een extra wifi-aansluitpunt in de woonkamer. Uitbreiding naar andere kamers is ook mogelijk.

Het woningaanbod