Type Bungalow, Uitverkocht

Het meest op een boerderijwoning lijken de bungalows met twee woonlagen en circa 135 tot 160 m² woonruimte. Er is hier ruimte voor een volledig woonprogramma op de begane grond. Goed om te weten voor de toekomst!
Twee van de unieke bungalows (bouwnummer 24 en 25) zijn uitgerust met extra veel ruimte op de verdieping. Je parkeert op twee eigen parkeerplaatsen.
  
De tweelaagse bungalows in Lof & Loof bevatten een volledig woonprogramma op de begane grond én hebben nog een verdieping extra. De woningen hebben een écht Hollandse uitstraling in een modern jasje.

Om te beginnen heb je in deze woning een prachtige grote woonkamer met open keuken en een schuifpui naar de tuin. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers en een luxe badkamer. Op de eerste verdieping zijn er nog eens twee slaapkamers beschikbaar, voor bijvoorbeeld jou logees. Ook kun je op de eerste verdieping een douche laten inrichten. Iedere bungalow heeft daarnaast een grote tuin en twee eigen parkeerplaatsen. 

Heb je meer ruimte nodig of wil je als gezin in een bungalow wonen? Kies dan voor bouwnummer 24 of 25. Deze bungalows hebben op de verdieping maar liefst 3 kamers en een ruime badkamer.

Eigenschappen

                

Projectstatus

verkoop
  • Uitverkocht
  • Hoekwoning, Geschakeld
  • 136 - 161 m² woonoppervlakte
  • 186 - 261 m² kaveloppervlakte
  • 4 - 5 kamers
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Prijzen van type Bungalow

Alle woningen zijn verkocht.

Kavelkaart van LOF & LOOF

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart Lof en Loof

Beelden van type Bungalow

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates