Type Rijwoning, Uitverkocht

Het ontwerp van deze woningen is geïnspireerd op dat van de oude boerderijen die je in de omgeving nog kunt terugvinden. De woningen kennen vele bijzondere ‘boerse’ details, gecombineerd met moderne materialen. Waaronder een heerlijke veranda en een open keuken. Bnrs 12 en 33 hebben als hoekwoning een bijzondere plattegrond. De rijwoningen hebben circa 135 m2 woonoppervlak.

De rijwoningen liggen heerlijk rustig in de laantjes van Lof & Loof. Op uw eigen veranda zit u hier tot ’s avonds laat heerlijk in het zonnetje. Het is een woning om na een drukke dag heerlijk tot rust te komen. Deze woningen hebben zowel een landelijke als een moderne uitstraling door een klassieke veranda. 

Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. De rijwoning wordt standaard opgeleverd met een eigentijdse keuken. De entreehal is extra ruim. Wil je nog meer woonruimte beneden? Dan kun je voor een uitbouw aan de achterzijde kiezen. Op de eerste verdieping heb je de beschikking over 3 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en douche. Op de tweede verdieping bevindt zich een open zolderruimte waar je eventueel nog extra slaapkamers kunt creëren. Sommige rijwoningen hebben standaard een dakkapel en daarmee extra ruimte op zolder.

Bouwnummers 12 en 33 zijn de hoekwoningen. Door de zij entree wordt de begane grond extra bijzonder. Er ontstaat een ruime leefkeuken met openslaande deuren naar de voortuin. De woonkamer aan de achterzijde grenst aan de veranda.

Eigenschappen

        

Projectstatus

verkoop
 • Uitverkocht
 • Hoekwoning, Rijwoning
 • 134 - 136 m² woonoppervlakte
 • 122 - 224 m² kaveloppervlakte
 • 3 kamers
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Prijzen van type Rijwoning

Alle woningen zijn verkocht.

Kavelkaart van LOF & LOOF

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart Lof en Loof

Beelden van type Rijwoning

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates