Type Twee-onder-een-kapwoning, Uitverkocht

Ga maar eens lekker zitten in de vensterbank van het bijzondere (bloem)kozijn van deze woningen. Dat steekt uit buiten de woning en biedt dus volop ruimte om lekker te loungen aan het raam! Met circa 150 m² tot 162 m², 4 slaapkamers en een open zolder heb je in deze woning volop de ruimte! Behoefte aan meer ruimte? Twee 2-onder-een kapwoningen hebben op de begane grond 13 m² extra door de uitbouw aan de achterzijde.

In Lof & Loof worden 8 royale twee-onder-éénkapwoningen met garage gebouwd, allen met een zeer aantrekkelijke landelijke uitstraling. Bijzonder in het ontwerp zijn de gevels, de prachtige poortdeur aan de zijkant (naar voorbeeld van de historische Ido Hof) van de woning en het bijzondere (bloem)kozijn. Deze extra nis in de woning geeft je de mogelijkheid om heerlijk in het raam te gaan zitten en te genieten van de zon en het buitenleven. Met de twee-onder-een kapwoning heb je een royaal huis dat past bij jouw leven en dat van je gezin.

Door de zijentree van de woningen ontstaat een mooie kamer-en-suite-indeling op de begane grond. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de keuken aan de voorzijde of de achterzijde van de woning te plaatsen. Net wat je wilt. Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, douche en separaat toilet. Daarboven heb je nog de beschikking over een royale zolder met aansluitingen voor wasmachine en droger. Wil je extra ruimte creëren? Voeg op de eerste verdieping een tweetal slaapkamers samen en laat de zolder uitrusten met twee slaapkamers en een grote dakkapel! Er zijn volop mogelijkheden. Er is ruimte om de (tweede) auto te parkeren op de oprit.

Zes van de woningen liggen aan het Appellaantje in Lof & Loof. Deze laan is ruim en groen opgezet met groenstroken naast de weg, waardoor er kleine parkjes ontstaan. Daarnaast zijn er ook appelbomen waar in het voorjaar mooie bloesem groeit en in de zomer echte appels. Extra veel ruimte en groen voor de deur!

Eigenschappen

        

Projectstatus

verkoop
 • Uitverkocht
 • Twee-onder-één-kap
 • 149 - 162 m² woonoppervlakte
 • 243 - 251 m² kaveloppervlakte
 • 4 kamers
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Prijzen van type Twee-onder-een-kapwoning

Alle woningen zijn verkocht.

Kavelkaart van LOF & LOOF

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart Lof en Loof

Beelden van type Twee-onder-een-kapwoning

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates