Type Voorhuis, Uitverkocht

De eyecatchers van Lof en Loof staan prominent op de kopse kant van de rijwoningen. Ze doen je denken aan het statige voorhuis van oude boerderijen en zijn uitgevoerd met een prachtige ronde boog bij de entree en het karakteristieke ronde raam op de bovenste verdieping. Met deze bijzondere woning van circa 160 m² mag je zelf gaan spelen.

Het duurzame ontwerp is zichtbaar geïnspireerd op de woningen die aan de stallen van de boerderij gebouwd waren. Zo zie je de oude boerderijen in de omgeving her en der nog staan. Compleet met een prachtige ronde boog bij de entree en het karakteristieke ronde raam op de bovenste verdieping.

De entree van het voorhuis bevindt zich in het midden van de woning. Hierdoor sta je direct in de grote open hal en kijk je omhoog naar de prachtige lichte vide, die helemaal omhooggaat tot de nok. Het zachte daglicht valt volledig naar beneden vanuit het ronde raam. 

De vierkante plattegrond van de hoekwoning biedt veel ruimte om deze helemaal naar je smaak en woonwensen in te delen. Zo kun je op de begane grond kiezen voor een zijaanbouw waardoor er een separate ruimte gecreëerd wordt. Hier kun je vervolgens een speelkamer of kantoor inrichten. Of kies je liever voor een garage? Met een woonoppervlakte van circa 160 m² heb je op drie verdiepingen alle ruimte. Parkeren doe je op eigen terrein.

Eigenschappen

        

Projectstatus

verkoop
 • Uitverkocht
 • Hoekwoning
 • 162 m² woonoppervlakte
 • 256 - 264 m² kaveloppervlakte
 • 3 kamers
Terug naar het aanbod Ik heb belangstelling

Prijzen van type Voorhuis

Alle woningen zijn verkocht.

Kavelkaart van LOF & LOOF

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart Lof en Loof

Beelden van type Voorhuis

Overig woningaanbod

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates